about

Processed with VSCO with m5 preset

Autumn is a second spring when every leaf is a flower

Albert Camus

En regnig höstdag, löst knutna skor med gula snören. Vi sitter i bilen, på väg. Vi kör mot ett mål, men får stanna flera gånger för det är så vackert att det tar andan ur mig. Hösten. Alla färger som brinner på träden. de grå tunga molnen som längs resans gång växlas till ljusblå himmel.

Jag är en person som försöker, söker, testar, lyssnar, lär, provar, släpper, glömmer, tar upp igen. Jag försöker leva det bästa liv jag kan – helt enligt klyschan. Men jag försöker också att hitta rimligheten i det. Vad är hållbart, vad orkar jag, vad kan skriva i sten, vad kan jag släppa och ta det som det kommer.

Jag inspireras av många människor, jag tycker om att bredda mina kunskaper och se vad som gör mitt liv rikare och vad som behövs plockas bort för att ändå uppnå samma mål – mitt bästa liv. Vad innebär ett rikt liv? Vad innebär det att FÖR MIG leva mitt bästa liv? Det är vad denna blogg komma handla om. Min förhoppning är att mitt sökande och testande kan hjälpa DIG att hitta ditt bästa liv.

Jag påstår mig inte veta eller kunna allt, att ha svaren på allt. men det börjar med frågor och de har jag många. jag behöver en sida att få dela med mig av mina frågor och funderingar, där vi tillsammans kanske hittar svar. Jag försöker gå fram med ödmjukhet utan att trycka ner mig själv. jag tror på mig själv och att jag faktiskt har något att bidra med.